Frequently Asked Questions




1:
Γιατί το θέμα θεωρείται σοβαρό


2: Ποια η σχέση του Οικονομάκη με το hiphop?


3: Πως ήταν τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια; Ήταν normal?


4: Τι να κάνω;


5: Είπαν για αυτόν



6: Γνωρίζετε κανένα ανέκδοτο για τον Blanky;


7: Blankman και φαλάκρα












1: Γιατί το θέμα θεωρείται σοβαρό



Το θέμα θεωρείται σοβαρό γιατί ο Οικονομάκης το έχει όχι μόνο ως hobby αυτό που κάνει αλλά το κάνει οργανωμένα , συστηματικά και σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα, για να καταλάβετε το μέγεθος της διαστροφής του, έχει παρατηρηθεί ότι το άτομο μπορεί να προσθέσει 700 άτομα σε λογαριασμό hi5 σε μία μόνο ημέρα. Εκ των οποίων το 90% ήταν ανήλικα. Ο τετραψήφιος αριθμός λογαριασμών του σε forums όπως θα διαβάσατε και στο κυρίως άρθρο δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα reports και τους λογαριασμούς που έχει ρίξει ο ίδιος δια της ρουφιανιάς. Φυσικά ο τύπος είναι τόσο αξιολύπητος που παρότι κάνει συνέχεια reports , ακόμα και τότε ελάχιστοι θα ασχοληθούν μαζί του (ούτως ή άλλως για αυτό το κάνει και προκαλεί τόσο) και κανείς δεν θα τον καταγγείλει γιατί απλούστατα με την όλη αυτή συμπεριφορά του προσβάλλει τον εαυτό του. Αυτή όμως καταντάει μια φαινομενικά σωστή σκέψη γιατί όταν έρχεται η στιγμή που το 15χρονο δέχεται να βγει με αυτόν τον παιδεραστή θα έπρεπε όχι μόνο αναγνωρίζουν όλοι την σοβαρότητα της κατάστασης του

αλλά και να αναλαμβάνει η Αστυνομία! Ή το τρελοκομείο στην τελική..





2: Ποια η σχέση του Οικονομάκη με το hiphop?




Όπως γνωστοί hiphopόφιλοι παραδέχονται ανοικτά , καμία! Παρ’όλα αυτά η σχέση του με το hiphop.gr (και ίσως σε αυτό φταίνε οι ιδιοκτήτες) είναι αρκετά καλή. Ο Οικονομάκης είναι από τις κύριες προσωπικότητες του φόρουμ του γεγονός το οποίο προσδίδει στο site έναν χαρακτήρα chat και θεάματος (κάτι σαν trash tv) και αυτό συμφέρει τους ιδιοκτήτες του που ναι μεν δηλώνουν αντίθετοι με την συμπεριφορά του αλλά και απολαμβάνουν τα κέρδη (ο Οικονομάκης με το θέαμα που προσφέρει τραβάει πολλά κλικ και τα κλικ μεταφράζονται σε λεφτά για τους εν λόγω ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης) αλλά και τον έχουν φιλοξενήσει στην κεντρική σελίδα 3 φορές! Γεγονός που αδυνατούν να δικαιολογήσουν..





3: Πως ήταν τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια; Ήταν normal?



Όχι απλά ήταν παρθένος





4: Τι να κάνω;



Να τον καταγγείλεις! Η αλήθεια είναι αυτή που τον πονάει και τον τσούζει σε υπερβολικό βαθμό ανάλογο της ασχήμιας της ψυχοσυνθεσής του. Και δεν χρειάζεται να πεις απολύτως τίποτα μόνο και μόνο μια εικόνα του που μετά βίας πασχίζει να μην ειδωθεί αυτός και η ασχήμια του στο internet αρκεί για να τον κάνει να οπισθοχωρήσει αυτός και το internet bullying του γιατί αυτός είναι ο ακριβής όρος που περιγράφει την δράση του.



Επίσης καλό θα είναι να αναφερθεί πως πολλές φορές ο Οικονομάκης έχει μετανοιώσει που γύρισε ένα γελοιοποιητικό video και γέλασαν μαζί του τόσα και τόσα άτομα και έχει θελήσει να το κατεβάσει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και αν βρίσκεται. Αυτό σημαίνει πως ώρες ώρες και ο ίδιος κατανοεί πως πάσχει ψυχολογικώς και θα ήθελε να μην ήταν έτσι.






5: Είπαν για αυτόν



Διάφορες ωραίες φράσεις έχουν διασωθεί για αυτόν όπως





«πως είσαι έτσι ρε μπλάνκμαν , σαν τον frozen..»


Fenix , ιδιοκτήτης hiphop.gr κάνοντας πλάκα και σε αυτόν και στον συνιδιοκτήτη (frozen) παρατηρώντας μια εικόνα του ανώμαλου.







«Ο Εθνικοσοσιαλισμός σε όρους Οικονομάκη στηρίζεται στο ότι αυτός φοβάται μην τυχόν και όλα αυτά που του κάνει ο Μπινιάς μετουσιωθούν στο dna του και καταλήξει να έχει κώλοερυθρόδερμου. Ρε μπλάνκυ chill out δεν ισχύει τράβα γαμήσου άνετα..»


Σχόλιο αντιφασίστα στο myspace







"Αν ο γιός μου βγει αδερφή θα τον ρίξω στον Blankman"


ανώνυμος









6: Γνωρίζετε κανένα ανέκδοτο για τον Blanky;



Αμέ





Γιατί ο Οικονομάκης δεν παίνρει σύνταξη




Γιατί οι τρελοί δεν παίρνουν σύνταξη







Τι κοινό έχει η Ακρόπολη με τον Οικονομάκη




Την ηλικία του και τις κολόνες από πίσω








Πως λέγεται ο Οικονομάκης που κάνει βλακείες σε ένα σαφάρι?




Ο Κροκοψυχάκιας







Ο Οικονομάκης είναι στην θάλασσα και κάνει ότι πνίγεται πως καταλαβαίνουμε ότι το κάνει στα ψέματα?




Φοράει κραγιόν







Πως λέγεται ο Οικονομάκης με 4 ανήλικα στην αγκαλιά?




The Blankman 5








Τι κάνει ο Χάρος στην Γλυφάδα?




Ήρθε για τα ρέστα







Η σχέση του Οικονομάκη με την μουσική είναι μια σχέση νεανικού έρωτα. Ο Οικονομάκης της δίνει και καταλαβαίνει αλλά αυτή δεν το γνωρίζει.







Γιατί ο Οικονομάκης είναι cool




Γιατί είναι και γαμώ τα παιδιά







Έρχεται ο Οικονομάκης και μου λέει




-«καλά ε εγώ είμαι τόσο προχωρημένος που δεν την πέφτω σε ανήλικα έρχονται αυτά και μου την πέφτουν εμένα»





Μιλάμε το άτομο είναι τρελός παιδέρας!







Τι δουλειά έχει ο Οικονομάκης στα Jumbo με ένα ποτό στο χέρι;







Έγινε χθες μια διάρρηξη σε ένα φαρμακείο και το επόμενο πρωί έλλειπαν κάτι ψυχοφάρμακα και μερικά Viagra αλλά η αστυνομία έφτασε γρήγορα στον ύποπτο γιατί είχε ξεχάσει το μικρόφωνο..







Ήταν μια φορά σε ένα σπίτι 4 τα χαράματα. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. «ποιος να ‘ναι πάλι λέει ο σύζυγος» , «άντε τράβα πήγαινε του λέει η γυναίκα του» Πάει λοιπόν να τσεκάρει και ακούγεται στο θυροτηλέφωνο η φωνή του Οικονομάκη




-«Έρχεστε λίγο κάτω να σπρώξετε γιατί έχω κολλήσει..;»




-«Βρε πανάθεμά σε και για αυτό με ξύπνησες αξημέρωτα. Σπρώξτο μόνος σου».




Πάει να πέσει για ύπνο κατάκοπος αλλά μετά από δέκα λεπτά ξαναχτυπάει το κουδούνι και πάλι τα ίδια





-«Έρχεστε λίγο κάτω να σπρώξετε γιατί έχω κολλήσει..;». Ε τότε τα άκουσε για τα καλά




-«βρε αη στο διάολο κωλόπαιδο ,ψυψανώμαλε ε ψυχανώμαλε!».




Πάει ξανά να κοιμηθεί ευχόμενος ότι τα βάσανά του τελειώσαν αλλά μετά από 10 λεπτά να σου πάλι ο Δημητράκης




-«Έρχεστε λίγο κάτω να σπρώξετε γιατί έχω κολλήσει..;»




-«Τώρα έρχομαι, έρχομαι!»




Κατεβαίνει κάτω ο φίλος μας




-«Πού είσαι ρε αλήτη, που είσαι ρε κάθαρμα! Φανερώσου ρε που είσαι!?»




-«Εδώ, εδώ στις κούνιες..»






7: Blankman και φαλάκρα



Ο Οικονομάκης παρουσιάζει έντονη αραίωση στους κροτάφους είναι θέμα χρόνου να καραφλιάσει εντελώς και όλο αυτό του δημιουργεί απωθημένα γιατί σε συνδυασμό με το άσχημό του πρόσωπο , την προκεχωρημένη του ηλικία και την ψυχασθένεια του (σε λίγα χρόνια θα θυμίζει διάφορους τρελοεπιστήμονες που τους πετάει το μαλλί σαν κρατήρας, Σοπενχάουερ style) του παρουσιάζουν μια νέα πρόκληση μπροστά του. Την πρόκληση του να σταματήσει να κάνει μαλακίες και χαζομάρες και να δεχτεί την ηλικία του όπως αυτή είναι καθώς σε λίγα χρόνια αν δεν καταλήξει εσώκλειστος σε κανένα ίδρυμα σαν το ΠΙΚΠΑ ή στο Δαφνί θα αναγκαστεί να περάσει από την φάση των 15χρονων του internet σε κάτι που του ταιριάζει περεσσότερο όπως το ΚΑΠΗ!